Ljud och bild

Jag har länge fuskat till husbehov med både ljud- och bildproduktion. Jag filmade en del på Huddinge Hockeys matcher på eget initiativ runt 2009-11, här är ett smakprov med många huddingemål:

Jag har också gjort en del skojfriska ljudfiler, oftast tänkta som ringsignaler:

Bara fantasin sätter gränser. Tillsammans med en producent och finansiär skulle jag kunna drömma om att göra nästan vad som helst. T ex den där ultimata spelfllmen med asperger-tema, som vi har sagt länge i autismcommunityn att ”den får vi nog se till att göra själva…”

Någon som är bra på att utveckla och skriva manus för en tv-serie skulle också vara välkommen att hjälpa mig vidareutveckla en tidsresehistoria som jag tror skulle kunna bli hur bra som helst. Om man kunde få till den. Själv är jag bara bra på att tänka ut synopsis, mycket av detaljerna och kanske enskilda scener och bilder. Men den stora helheten skulle jag behöva hjälp med…