Filmklipp från rysk trafik…

Många av klippen man kan få se på t ex Youtube av ryska krockar och annat spektakulärt från allas dash-cams förvånar mig att de sprids vidare.

Massor av klippen är ju bilen som det filmas från som vållar, och det är frapperande hur många gånger i de klippen som man får höra bilens förare reagera på det ”vi” är på väg att krocka med långt efter att man själv sett vad som var på gång att hända.

Och när det är klipp från övervakningskameror och man ser alla inblandade bilar utifrån är det lika frapperande hur ofta två bilar håller kurs rakt mot varandra en bra stund innan de faktiskt smäller.

Folk verkar ha allt annat än uppsikt på hur och vart de kör…

Men underhållande är det. Det är svårt att inte dras till de där klippen med jämna mellanrum…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *