Säg inte att det är förkylt…

Näsan har varit täppt idag. Vore skönt att slippa någon brakförkylning. Det är liksom grödingeträff lördag och på söndag har jag lovat att vara speaker på Huddinge Hockeys träningsmatch mot Haninge. Och så behöver det städas en smula före lördag.

Jag kom i alla fall iväg till valförrättarutbildningen på torsdagskvällen. Men jag tänkte ju fel på tiden och kom efter den första timmen för ordföranden och vice ordföranden. Men jag hann få fika, det var en rast vid sjutiden och det fanns både kaffe och mackor kvar då.

Hemåt började jag gå, men det började kännas träligt och såg ut att kunna klaffa med att hinna med bussen hemåt vid Kassmyra och det gick precis. Så jag gick åtminstone från Xenter till Kassmyra. Det borde väl kunna vara ungefär halva sträckan. Får kolla det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *