Uppdaterad anagramtunnelbana!

Uppdatering 2023, se nedan!

Den klassiska roliga anagramtunnelbanan, uppdaterad med de kommande nya stationerna och namnbytet från Vreten till Solna Strand, och dessutom har jag bytt ut några anagram som jag inte tyckte var så bra. Städade dessutom bort Hallonbergen-varianten ”Bollnegern, ha”. Dessutom hade jag nyligen upptäckt att ”Dagens hets” faktiskt inte stämde med Stadshagen… Den har varit fel i alla år!!!

Mina egna nya är således Nyttobarbariska, Babyn Kastrerad, Renade Satan, Hatades Agn, Larsons Tand, Hon Bella Gren, I Ofas, AB Hammarkanyl, Slicka, Jästa Jollras, Morfa Nucka, IF Tjat och Oas mm.

Anne Lönnermark kom på Dagens Hast.

anagramtunnelbana uppdaterad

Uppdatering 2023-04-19

Ny version skapad härom dagen, som jag börjat dela här och där, och sedan lagt om till högre upplösning. Några kommande namn har ändrats, Nacka i stället för Nacka Forum, Järla i stället för Saltsjö Järla och Barkarby i stället för Barkaby Station. Åt andra hållet har Kista blivit Kista Centrum, så klassiska Skita inte funkade längre. ”Skita Centrum” hade varit en alldeles för enkel och feg väg att gå, även om hela ”Centrum” är använt oförändrat i ”Centrumbygdens brus”. Kista Centrum knölade jag länge med, och En Trist Mucka blev väl inte superbra, men kändes bättre än något jag dittills hade landat på. ”Mickes….” någonting hade varit kul att få till!

2 svar på ”Uppdaterad anagramtunnelbana!

  1. Underbara anagram. Jag brukar göra memes med anagram som placeringskort. Kan jag ladda ner bilden och dela med ditg som upphovspersonen?

    • Hej! Några är ju mina egna, så tack! 🙂
      Nu har jag fått in den nya uppdateringen från igår också, som redan är ”namnmärkt”. Varsågod att använda! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *